Rabu, 14 Mac 2012

macam tak bijak

.kenapa laki suke rambot panjang?? bukan ke wanita yang sepatot nyer berambot panjang? macam ney..tak ke tak bijak langsong? image dari pakcik google
lelaki ade eko kat belakang
ak benci !! qau tak nampak hebat pwn lah ade ekor mcm tuh ! nampak mcm qau nie bapak ayam ade r..
conth dari makcik google-
seriusly ak tak suke laki rambot panjang..mak ak pon tak suke lah..ee uu.kan semat kalau rambot pndek..nampak lah kewibawaan sbagai seorang lelaki..macam ney

image dari pkck google jgak..
S
erius ak tak kenal spe mamat nie..tp dye rambot pendek..itu yang perlu ade dalam diri seorang lelaki..tapi ak ta twu knpe laki rmbot panjg sampai leh wat ekor kudaa...bodoh je..kalau ade spe2 rmbot pnjg cm prmpuan,please jangan muncol depan ak..jangan nak tolong tambah dose ak leh ark?

laki pakai seluar macam perempuan
weyh!! ak benci lah!!! yang qow g pakai seluar ikot cutting gler2 tuu aphal? dah macam nyah ! eiii..geram betol ak..ak tak suke laki dress up mengalahkan perempuan ! baju ketat,seluar ketat,dah tu siap nak ambik gambo mcm perempuan..sedor lah diri tu weyh !! kalau ak nmpak lelaki macam nie,ak rse nak tendang2 je muke dye..wat ah cre lelaki..dah tuhan anugerahkan qau sebagai llelaki.grrrr !! dah tu siap pakai rantai dan loket besor2..walaweeeehhh ! dengan cincin berbatu2 besor3..pulak tu siap ade kaler itam.merah,hijau,biru bagai..herrr!!.. apsal lah wujud spesis cm nie kat dunia nie hah?? mintak dijauhkan.amin2 !


*

aku suka laki rambot pendek macam gamba tuu ,
rambut panjang ? tak sukaa !
rambot ade ekor ? lagi macam aku menyampah gilaa .
bukan macam lagi dah , memang tak sukaa pon .
lagi satu , rambut nampak panjang tapi tak berapa nak panjang macam perempuan pon aku sukaa . smart XD
tapi tu pon kalau sesuai dengan muka laa


-bersyukur sebab hubby sye tak beraambot panjang,tak pakai rantai dan loket besor,stil bergaya seorang lelaki.perfect dear !

Ahad, 19 Februari 2012

idaman


saya inginkan satu botol yang penuh dengan star bile tibe arie special kita nanti..n kat star tu ade tulis ayat-II sweet.,nati leh bace time bosan ato sedih...kan..saya teringin sangat nak dapat bende tu dari orang yang saya sayang..

NZ ii


AWAK... bile saya majok..... saya tak angkat col awak pwn.... padahal telinga ney memang rindu nak dengo suara awak... tapi sebab ego saya keraskan hati... AWAK... time awak bagi mesej pujok saya... saya bace walaupwn saya tak balas.... sebab saya sakit dengan perbuatan awak... tapi bile awak terus pujuk saya untuk reply msj awak... saya akur.....saya pujok hatie saya sendiri.... saya maafkan kesilapan awak.... sebab saya CINTAKAN awak.... AWAK.. awak ingat tak dulu saya pernah merajuk n protes dengan awak? saya rasa awak seolah2 kurang bagi perhatian kat saya.. awak tau sebab ape? sebab saya SAYANGkan awak… AWAK.. dari rasa MINAT tu…saya beranikan diri nak mesej dengan awak…. dari rasa SUKA tu….saya slow2 terima perbezaan idop kita…. dari rasa SAYANG tu…saya sedar saya tak boleh paksa awak beri perhatian kat saya je…. dan dari ketiga-tiga perasaaan ni…saya sedar…saya telah jatuh CINTA dengan awak…. Awak... hari ni berubah situasi tapi hati ni tak mgkin berubah untuk diisi sebab awak saya still kat snie walaupwn dh lame ramai yg nk isik... Awak... Hari ney saya menyesal sbb ego yg tinggi tapi saya dh xde harapan kat cnie saya tau awak dah serik dengan saya jadi, nak x nak....terpksa la sendiri... Awak... hari ney saya teng0k gambar kita snyum mse mula2 kwn tapi gambar tggl gmbr kini nk buang syg...nk smpn rse terseksa sbb...awk tau kn?? Awak "Cinta Pertama" hati ni... Awak... smoga suatu hr nnti sya menginsafi diri x nk ego yg tggi mcm KLCC mngglkn persoaln CINTA yg kini tiada lgi terlepas awk pergi....sbb suke men tarik tali... Awak... sebelum saya melangkah pergi saya janji akan tuggu awak sampai saya mati semua kerna awak sayang sesungguhnya perkenalan kita anugerah dari yang Maha Esa yang terindah pernah saya miliki sebab awak CINTA HATI saya

*hanya awak di hatie -->for my only one nz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...