Rabu, 14 Mac 2012

macam tak bijak

.kenapa laki suke rambot panjang?? bukan ke wanita yang sepatot nyer berambot panjang? macam ney..tak ke tak bijak langsong? image dari pakcik google
lelaki ade eko kat belakang
ak benci !! qau tak nampak hebat pwn lah ade ekor mcm tuh ! nampak mcm qau nie bapak ayam ade r..
conth dari makcik google-
seriusly ak tak suke laki rambot panjang..mak ak pon tak suke lah..ee uu.kan semat kalau rambot pndek..nampak lah kewibawaan sbagai seorang lelaki..macam ney

image dari pkck google jgak..
S
erius ak tak kenal spe mamat nie..tp dye rambot pendek..itu yang perlu ade dalam diri seorang lelaki..tapi ak ta twu knpe laki rmbot panjg sampai leh wat ekor kudaa...bodoh je..kalau ade spe2 rmbot pnjg cm prmpuan,please jangan muncol depan ak..jangan nak tolong tambah dose ak leh ark?

laki pakai seluar macam perempuan
weyh!! ak benci lah!!! yang qow g pakai seluar ikot cutting gler2 tuu aphal? dah macam nyah ! eiii..geram betol ak..ak tak suke laki dress up mengalahkan perempuan ! baju ketat,seluar ketat,dah tu siap nak ambik gambo mcm perempuan..sedor lah diri tu weyh !! kalau ak nmpak lelaki macam nie,ak rse nak tendang2 je muke dye..wat ah cre lelaki..dah tuhan anugerahkan qau sebagai llelaki.grrrr !! dah tu siap pakai rantai dan loket besor2..walaweeeehhh ! dengan cincin berbatu2 besor3..pulak tu siap ade kaler itam.merah,hijau,biru bagai..herrr!!.. apsal lah wujud spesis cm nie kat dunia nie hah?? mintak dijauhkan.amin2 !


*

aku suka laki rambot pendek macam gamba tuu ,
rambut panjang ? tak sukaa !
rambot ade ekor ? lagi macam aku menyampah gilaa .
bukan macam lagi dah , memang tak sukaa pon .
lagi satu , rambut nampak panjang tapi tak berapa nak panjang macam perempuan pon aku sukaa . smart XD
tapi tu pon kalau sesuai dengan muka laa


-bersyukur sebab hubby sye tak beraambot panjang,tak pakai rantai dan loket besor,stil bergaya seorang lelaki.perfect dear !

Ahad, 19 Februari 2012

idaman


saya inginkan satu botol yang penuh dengan star bile tibe arie special kita nanti..n kat star tu ade tulis ayat-II sweet.,nati leh bace time bosan ato sedih...kan..saya teringin sangat nak dapat bende tu dari orang yang saya sayang..

NZ ii


AWAK... bile saya majok..... saya tak angkat col awak pwn.... padahal telinga ney memang rindu nak dengo suara awak... tapi sebab ego saya keraskan hati... AWAK... time awak bagi mesej pujok saya... saya bace walaupwn saya tak balas.... sebab saya sakit dengan perbuatan awak... tapi bile awak terus pujuk saya untuk reply msj awak... saya akur.....saya pujok hatie saya sendiri.... saya maafkan kesilapan awak.... sebab saya CINTAKAN awak.... AWAK.. awak ingat tak dulu saya pernah merajuk n protes dengan awak? saya rasa awak seolah2 kurang bagi perhatian kat saya.. awak tau sebab ape? sebab saya SAYANGkan awak… AWAK.. dari rasa MINAT tu…saya beranikan diri nak mesej dengan awak…. dari rasa SUKA tu….saya slow2 terima perbezaan idop kita…. dari rasa SAYANG tu…saya sedar saya tak boleh paksa awak beri perhatian kat saya je…. dan dari ketiga-tiga perasaaan ni…saya sedar…saya telah jatuh CINTA dengan awak…. Awak... hari ni berubah situasi tapi hati ni tak mgkin berubah untuk diisi sebab awak saya still kat snie walaupwn dh lame ramai yg nk isik... Awak... Hari ney saya menyesal sbb ego yg tinggi tapi saya dh xde harapan kat cnie saya tau awak dah serik dengan saya jadi, nak x nak....terpksa la sendiri... Awak... hari ney saya teng0k gambar kita snyum mse mula2 kwn tapi gambar tggl gmbr kini nk buang syg...nk smpn rse terseksa sbb...awk tau kn?? Awak "Cinta Pertama" hati ni... Awak... smoga suatu hr nnti sya menginsafi diri x nk ego yg tggi mcm KLCC mngglkn persoaln CINTA yg kini tiada lgi terlepas awk pergi....sbb suke men tarik tali... Awak... sebelum saya melangkah pergi saya janji akan tuggu awak sampai saya mati semua kerna awak sayang sesungguhnya perkenalan kita anugerah dari yang Maha Esa yang terindah pernah saya miliki sebab awak CINTA HATI saya

*hanya awak di hatie -->for my only one nz

untuk awak


Dulu kita selalu bersama kan?
Tapi sekarang kita makin jauh..
Jauh sangat. Walaupun kita dekat, tapi kita jauh.
Tapi saya tak pernah sekalipun lupakan awak.
Kenapa? sebab awak teman hidup saya lah..

Awak pernah cakap jangan pendam masalah sorang-sorang.
Tapi nak buat macam mana.
Saya tahu awak tak suka bila saya cakap pasal tu.
Sebab tu saya sanggup pendam sebab nak jaga hati awak.
Tapi awak pulak anggap awak tak penting bagi saya.

Saya tahu saya bukan yang terbaik sebab apa yang awak tak suka,saya buat,apa yang awak benci, saya buat juga.
Saya tahu awak sedih.
Saya tahu awak dah lama bersabar dengan saya

Saya dah lali bila sedih takde orang nak pujuk,bila sedih takde orang nak dengar apa yang saya sedihkan.
Saya faham awak busy.
Tapi saya terasa keciknya.

Saya tahu saya bukan gf yang baik..
sebab tu saya menyepikan diri.
Sebab saya rasa rendah diri.
Awak dan saya jauh berbeza.
Saya begitu awak begini.
Awak lagi baik dari saya.
Awak tetap yang pertama.

Saya tak kisah bila disisihkan.
Saya dah biasa.

Saya selalu fikir positif kat awak.
Saya tahu awak baik dan awak seharusnya dapat gf yang lebih baik dari saya.

Awak tahu tak..
bila saya tulis benda nie saya menangis.
Saya dah tahu saya akan kehilangan awak.
Dah tahu dari dulu lagi.
Tapi hati saya sebak...
sebab saya yang salah kerana saya bukan seorang gf yang baik.

Saya akan sentiasa doakan kejayaan dan kebahagiaan .
Kalau awak pergi...
saya redha.
Saya maafkan kesalahan awak kalau awak pernah buat salah kat saya.
Saya juga minta maaf kerana saya banyak buat salah kat awak..


p/s * saya sayang awak,syg..


NZ




TO MY SWEETHEART==>

NZ

i haven't said these words to him...
but i am certainly sure....
he knows what is deep inside my heart.....


buat awak yang saya sayang...

terima kasih atas semuanya...
memberi peluang saya menjadi insan teristimewa
dalam hidup awak...

buat awak yg saya sayang..
awak yang pertama dan terakhir untuk saya

walaupun saya tiada disisi awak
saya tetap menyayangi awak
saya tetap ingat kat awak...

buat awak yang saya sayang..
saya sayang awak,
biar pun kita jauh saya tetap sayang awak,
biar pun kita jarang jumpe saya tetap sayang awak,
biar pun awak mcm mane saye tetap sayang awak,
pendek kata saya mmg sayangkan awak.

buat awak yang paling saya sayang...
terima kasih kerana sentiasa sabar ngan sikap saya,
buat awak yang paling saya kasihi...
terima kasih kerana masih setia ngan saya,walau pun saya ni banyak kekurangan,
buat awak yang sentiasa dalam ingatan saya.....
terima kasih kerana hanya awak merindui saya
terima kasih...


walau pun saya jarang bagitau awak yang saya sayang dan rindu pada awak
tapi...dalam hati saya ni sentiase ingat dan sayang awak...

Rabu, 15 Februari 2012

serius..aku rindu nak berbual,lepak same-II,take pic,ketawe..paling aku rindu nak dengo suara mereka..guys..i really miss you..especially FIERA , FAZIERA , KIeLA..aku rindukan time kite dulu..aku tak tau dari mane permulaan perpecahan episod hidup aku dengan korang..aku ingat lagi 'no matter what happen we r friends..fRiends forever'..yaa..kita stil kawan..tapi tak macam dulu..betul kata cikgu EVERYBODY CHANGE & WILL FORGET THE PAST..pira..aku rindu kau,gelak ketawa kau tapi kau lain dah..ira..aku nak berbual dengan kau tapi aku rasa malu bile nak contact kau..qill..aku rindu sangat kat kau..rindu nak dengo ketawa kau,nak tengok muke kau bengang,blurr..tapi aku tau kau dah lupa aku..kau berkawan dengan dia..aku harap kau tau jage diri..aku tau korang sume tak rasa ape-II kan..aku maybe happy luaran tapi jauh di sudut hati aku,aku rindu sangat..kat sekola, aku tengok kiela dah happy dengan kawan baru dia..iera makin gembira bersama mereka..fiera pulak,aku tengok kat fb dia,dia dah boleh bawak diri dan carik kaawan baru kat sekola baru..doa aku dengan korang..cuma izinkan aku membawa harapan dalam hati aku --> kita dapat jumpa berbual dan lepak-II macam dulu-II keyh..
hum..rindu kemesraan kita..kawan lupa kawan..to fiera - beb, aku harap  kau sihat-II ok..thanks sebab pernah jadi kawan aku dulu..aku tak kan lupa moment dengan kau..start dari hari pertama aku kenal kau..serius..kau yang best beb..gurau murau kau yang aku rindu..tapi tu sume mustahil lagi kan..sebab kita ah tak biasa bersama..aku sayang kau beb..:).


to iera > kawan,kau semakin cantik sekarang.matang dah kawan aku nie..pandai-II jage diri k kawan..congrats sebab dah jadi hotstuff sekarang..thats why aku segan nak keluar dengan kau lagi..btw, i miss the way u smile talk to me..kau yang debaik lah..rindu nak lepak dengan kau macam dulu..:(..jangan lupa aku tau *wlaupun aku tau kau dah sart lupe aku..

to kiela -> friendship kita dah terpause last year 2011..tapi aku still anggap kau kawan aku..aku tak pernah delete kau dari memori aku..plus,akuu tak remove kau dari friends list fb aku sebab aku still anggap kau kawan..kau kawan aku masa aku susah dan senang..dulu kau selalu ada untuk aku..kita salu lepak same-II kan..almost every evening.tapi kehadiran dia bawa seribu perubahan dalam persahabatan kita.first aku tengok dia,hati aku terdetik aku akan hilang kawan tapi aku tak sangka kau yang di ambik dari aku..hati aku nak tegur kau kat sekola,tapi dia sentiasa ade dengan kau..nur amirah beran + nurul amira + siti nurhajar mungkin tau betape rindu nyer aku nak berbual dengan kau..lepak dengan kau..jalan same-II dengan kau..tapi last-II aku sedar mungkin ada hikmah nyer..yaa..aku tengok dia dah berubah..bagus lah qill..doakan kau sentiasa haapy dan berjaya dalam hidup bersama dia..beb,aku nak kau tau aku sayang kau..see,never delete this pic..kau kawan baik aku yang last..



* lastly aku nak mintak maap kat korang sebab banyak menyusakan korang selame ni..take a good care keyh..aku nak teruskan hidup aku dengan senyum walaupun korang tak de dengan aku..aku pun dah serik nak berkawan baik lagi..lepas korangn takkan ade sape-II lagi.try to smile

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...