Ahad, 19 Februari 2012

NZ ii


AWAK... bile saya majok..... saya tak angkat col awak pwn.... padahal telinga ney memang rindu nak dengo suara awak... tapi sebab ego saya keraskan hati... AWAK... time awak bagi mesej pujok saya... saya bace walaupwn saya tak balas.... sebab saya sakit dengan perbuatan awak... tapi bile awak terus pujuk saya untuk reply msj awak... saya akur.....saya pujok hatie saya sendiri.... saya maafkan kesilapan awak.... sebab saya CINTAKAN awak.... AWAK.. awak ingat tak dulu saya pernah merajuk n protes dengan awak? saya rasa awak seolah2 kurang bagi perhatian kat saya.. awak tau sebab ape? sebab saya SAYANGkan awak… AWAK.. dari rasa MINAT tu…saya beranikan diri nak mesej dengan awak…. dari rasa SUKA tu….saya slow2 terima perbezaan idop kita…. dari rasa SAYANG tu…saya sedar saya tak boleh paksa awak beri perhatian kat saya je…. dan dari ketiga-tiga perasaaan ni…saya sedar…saya telah jatuh CINTA dengan awak…. Awak... hari ni berubah situasi tapi hati ni tak mgkin berubah untuk diisi sebab awak saya still kat snie walaupwn dh lame ramai yg nk isik... Awak... Hari ney saya menyesal sbb ego yg tinggi tapi saya dh xde harapan kat cnie saya tau awak dah serik dengan saya jadi, nak x nak....terpksa la sendiri... Awak... hari ney saya teng0k gambar kita snyum mse mula2 kwn tapi gambar tggl gmbr kini nk buang syg...nk smpn rse terseksa sbb...awk tau kn?? Awak "Cinta Pertama" hati ni... Awak... smoga suatu hr nnti sya menginsafi diri x nk ego yg tggi mcm KLCC mngglkn persoaln CINTA yg kini tiada lgi terlepas awk pergi....sbb suke men tarik tali... Awak... sebelum saya melangkah pergi saya janji akan tuggu awak sampai saya mati semua kerna awak sayang sesungguhnya perkenalan kita anugerah dari yang Maha Esa yang terindah pernah saya miliki sebab awak CINTA HATI saya

*hanya awak di hatie -->for my only one nz

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...