Rabu, 15 Februari 2012

serius..aku rindu nak berbual,lepak same-II,take pic,ketawe..paling aku rindu nak dengo suara mereka..guys..i really miss you..especially FIERA , FAZIERA , KIeLA..aku rindukan time kite dulu..aku tak tau dari mane permulaan perpecahan episod hidup aku dengan korang..aku ingat lagi 'no matter what happen we r friends..fRiends forever'..yaa..kita stil kawan..tapi tak macam dulu..betul kata cikgu EVERYBODY CHANGE & WILL FORGET THE PAST..pira..aku rindu kau,gelak ketawa kau tapi kau lain dah..ira..aku nak berbual dengan kau tapi aku rasa malu bile nak contact kau..qill..aku rindu sangat kat kau..rindu nak dengo ketawa kau,nak tengok muke kau bengang,blurr..tapi aku tau kau dah lupa aku..kau berkawan dengan dia..aku harap kau tau jage diri..aku tau korang sume tak rasa ape-II kan..aku maybe happy luaran tapi jauh di sudut hati aku,aku rindu sangat..kat sekola, aku tengok kiela dah happy dengan kawan baru dia..iera makin gembira bersama mereka..fiera pulak,aku tengok kat fb dia,dia dah boleh bawak diri dan carik kaawan baru kat sekola baru..doa aku dengan korang..cuma izinkan aku membawa harapan dalam hati aku --> kita dapat jumpa berbual dan lepak-II macam dulu-II keyh..
hum..rindu kemesraan kita..kawan lupa kawan..to fiera - beb, aku harap  kau sihat-II ok..thanks sebab pernah jadi kawan aku dulu..aku tak kan lupa moment dengan kau..start dari hari pertama aku kenal kau..serius..kau yang best beb..gurau murau kau yang aku rindu..tapi tu sume mustahil lagi kan..sebab kita ah tak biasa bersama..aku sayang kau beb..:).


to iera > kawan,kau semakin cantik sekarang.matang dah kawan aku nie..pandai-II jage diri k kawan..congrats sebab dah jadi hotstuff sekarang..thats why aku segan nak keluar dengan kau lagi..btw, i miss the way u smile talk to me..kau yang debaik lah..rindu nak lepak dengan kau macam dulu..:(..jangan lupa aku tau *wlaupun aku tau kau dah sart lupe aku..

to kiela -> friendship kita dah terpause last year 2011..tapi aku still anggap kau kawan aku..aku tak pernah delete kau dari memori aku..plus,akuu tak remove kau dari friends list fb aku sebab aku still anggap kau kawan..kau kawan aku masa aku susah dan senang..dulu kau selalu ada untuk aku..kita salu lepak same-II kan..almost every evening.tapi kehadiran dia bawa seribu perubahan dalam persahabatan kita.first aku tengok dia,hati aku terdetik aku akan hilang kawan tapi aku tak sangka kau yang di ambik dari aku..hati aku nak tegur kau kat sekola,tapi dia sentiasa ade dengan kau..nur amirah beran + nurul amira + siti nurhajar mungkin tau betape rindu nyer aku nak berbual dengan kau..lepak dengan kau..jalan same-II dengan kau..tapi last-II aku sedar mungkin ada hikmah nyer..yaa..aku tengok dia dah berubah..bagus lah qill..doakan kau sentiasa haapy dan berjaya dalam hidup bersama dia..beb,aku nak kau tau aku sayang kau..see,never delete this pic..kau kawan baik aku yang last..



* lastly aku nak mintak maap kat korang sebab banyak menyusakan korang selame ni..take a good care keyh..aku nak teruskan hidup aku dengan senyum walaupun korang tak de dengan aku..aku pun dah serik nak berkawan baik lagi..lepas korangn takkan ade sape-II lagi.try to smile

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...